23 εβδομάδων έγκυος: Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει για πρώτη φορά πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της και σπάει ρεκόρ λαικ


23 εβδομάδων έγκυος: Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει για πρώτη φορά πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της και σπάει ρεκόρ λαικ


Διαφ.




Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το γνωστό μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, στέκεται στο πλευρό της και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πολλές φορές είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και την αγαπημένη του για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όμως δεν χάνει την ευκαιρία να της δείχνει την αγάπη του. Το ζευγάρι τις προηγούμενες εβδομάδες έκανε ένα μεγάλο πάρτι με τους στενούς τους φίλους αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού τους.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της ανεβάζοντας τις νέες της φωτογραφίες στο instagram. Η instagrammer σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος επίσης ανυπομονεί για τη γέννηση του γιου τους.

Στη νέα της ανάρτηση στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη παρατήρησε τις αλλαγές στο σώμα της και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της. «23 weeks pregnant – Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της: «24 είσαι» κάνοντας έτσι μια μικρή… παρέμβαση στη λεζάντα της.


Πηγή